Hogyan működik
Itt add meg az alcímet


Jelentkezés

Válaszd ki az időpontok menüpontban azt a  dátumot és kezdési időpontot  amikor szívesen jönnél festeni majd válassz képet, amit szívesen megfestenél. A kiválasztott kép mellett töltsd ki a jelentkezési űrlapot a választott dátummal. Ha végeztél, akkor a "küldés" gomb megnyomásával már jelentkeztél is. Miután lefoglaltad a helyedet, pár órán belül egy visszaigazolást kapsz tőlem az e-mail címedre.


Érkezés

Amennyiben 10-15 perccel festés előtt érkezel, tudsz egy kicsit beszélgetni és ráhangolódni az alkotásra. Ha szeretnél, át is lehet öltözni.


Helyfoglalás

A kiválasztott helyhez tartozik festőállvány, üres vászon választásid alapján(50x40 cm-es, fakeretre feszítve)vagy (30x40 cm-es, fakeretre feszítve), ecsetek, festék, kötény, azaz minden, amire csak szükséged lesz az alkotáshoz és a kikapcsolódáshoz.


Fizetés

Fizetni a helyszínen, készpénzben lehetséges.

Egy alkalom ára 9.999 Ft/fő(40*50cm) 6.999 Ft/fő(30*40cm).


A foglalkozás ideje körülbelül 3 óra(40*50cm),                2óra 6.999 Ft/fő(30*40cm) mely során egy festmény kerül megalkotásra.


Lemondás

Ha esetleg mégsem tudsz eljönni, vagy az időponton szeretnél változtatni, akkor kérlek mielőbb jelezd felém e-mailben vagy telefonon