Rólam

Kedves Látogató! Wittner Kitti vagyok. Gyerekkorom óta szenvedélyem a festészet, S ezt a szenvedélyt szeretném néhány órára átadni Neked is vászon- és textil festéssel. 
2017-ben a Théba Művészeti Akadémián festőművész végzettséget szereztem. Jelenleg vállalkozóként Székesfehérvár belvárosában FessTegess Stúdiót vezetem. A stúdióban az általam festett képeket meg lehet vásárolni. 

 A kreativitásomat kiteljesitve, 2019-től a vászon mellett a textil festés irányába is elmozdultam, indítottam csoportokat. Emellett több egyéni megrendelésnek eleget téve, vállaltam egyéni képek, pólók, táskák megfestését is. 

Így alakult ki a Fesstegess/KitArt

Móron születtem 1991. augusztus 14-én. Általános iskolai tanulmányaimat Móron, középiskolai tanulmányaimat Székesfehérváron végeztem,szakmai tanulmányaimat Budapesten fejeztem be. 

Ahol elkezdődött.....

                Kiskorom óta autodidakta módon tanultam a különféle festészeti technikákat könyvek és az internet segítségével.

  Az első találkozásom a festészettel nagyapám révén történt. Míg ő festet, leültem mellé, és én is festettem.

2017-ben a Théba Művészeti Akadémián festőművész végzettséget szereztem. Jelenleg vállalkozóként Székesfehérvár belvárosában FessTegess Stódiót vezetem.

A közelmúltban volt első csoportos kiállításom a MOM Galériában Budapesten.

A művészetben az inspirációt most a női test szimbóluma adja, valamint a színek harmóniája és kettőssége. Kedvelt témáim közé tartoznak az emberi és állati portrék,vitorlás és utca részletek.

Jelenleg megrendelésekre festek,pályázatokon veszek részt,kiállításra készülök.


Csoportos kiállításaim:

MOM Galéria (2017) - Budapest